INFO

Efterbehandling
Det er vigtigt at du følger disse punkter omkring efterbehandling af din tatovering. Vi går meget op i vores håndværk, og det er vigtigt for os at vores kunder ender med det bedst mulige resultat,

1.
Når din tatovering er lavet færdig, bliver den pakket ind i film. Din tatovør vil fortælle dig hvor længe du skal lade det blive siddende, og om du evt. skal pakke den ind igen senere hen. Dette kan variere alt efter størrelse eller om den er placeret udsatte steder. Så lyt til din tatovør, og følg instrukserne. (På små tatoveringer vil det være minumum 3 timer)

2.
Når du pakker den ud så skyld i lunkent vand, enten under vandhanen, eller i brusebadet. Vask evt. med parfumefri sæbe. Det er vigtigt at du ikke spuler direkte på den med bruseren, men lader vandet løbe ned af det tatoverede område. Få vasket alt overskuds farve og vaseline der har siddet under filmen af.

3.
Lad den luft tørre. Efter første vask, og i hele helings perioden, er det vigtigt at du ikke tørre den med håndklæde for at undgå unødvændige bakterier og fnulder i tatoveringen. Lad den luftørre i ca. 30 minutter til overfladen er helt tør.

4.
Påfør et tyndt lag salve af typen Panthenol salve. Det kan bl.a. købes på apoteket. Det er vigtigt at du køber en ny tube salve, og ikke låner en af en ven eller bruger en gammel en fra sidste gang du blev tatoveret. Dette er for at undgå at der kan sidde bakterier i tubemundingen, som du så smøre ind i din tatovering.

5.
Smør når den føles tør. Hold tatoveringen fugtig af salven i hele helings perioden. Smør den hvergang den føles tør – hver 2-3 time. Det er vigtigt at du vasker dine hænder inden du påfører salven.

6.
Lad vær at pild og klø. Tatoveringen er i pricippet en stor hudafskrabning, som skal have ro til at hele. Først vil der være en tynd sårskårpe som aldrig når at blive helt hård – fordi du holder den fugtig med salven. Der er vigtigt at du lader den tynder skårpe falde af af sig selv og ikke pilde og klø i tatoveringen, da du kan rive farve med ud og den derved ikke vil hele optimalt.

7.
Undgå tøj / sko der gnaver i tatoveringen

8.
Gå ikke i badekar, swimmingpool, svømmehal, sauna, eller hav/søvand mens tatoveringen heler.

9.
Undgå at solbade i helings perioden, og den første tid efter. Dæk den evt til hvis vejret er for godt til at blive i skyggen.

10. Vi anbefaler at du ikke lytter til andres råd om hvordan du får din tatovering til at hele bedre, men blot følger vores instrukser.

Hvis du har spørsmål så ring til os på 6018 1663, eller endnu bedre, kig forbi butikken.

Mvh Thank You Tattoo